Hjem > Nyheter > Innhold

LED belysning muligheter fire næringsbygg

Jul 28, 2015

Bygningstyper er vanligvis mye, men i utgangspunktet tilhører kontorbygninger, kommersielt kontorbygg, lave bygninger som bolig og fire typer næringsbygg i shop Floor.

, Bygning å ta hensyn til slike bygninger ledet hagen lys, hovedsakelig kunstneriske uttrykk er høytidelig atmosfære, lyse og klare moralske temaer å markere regjeringens bilde av skyggen, slik at lyset ikke for fancy belysning teknikker med lys høy lysstyrke belysning for å fremheve natt til lagring av makt og arkitektoniske deler av bygningen. Hvis offentlige bygninger på begge sider av murstein yttervegger til lys refleksjon er høyere, derfor høyeffekts flomlys belysning reflekterer bygningen høyde og bredde for design av glass gardin veggen på plass under kolonnen smale vinkel flomlys kolonnestrukturen tydelig bør uttrykte, midterste dørs inngang bruke en høyere lysstyrke for befolkningen. Flytende i glasset House plasseres øverst i trange vinkel kraftkrevende flomlys, prosjektering vegg innlegg og nasjonale emblem, utheving bildet av offentlige bygninger. Taket utstyr i stedet for bredden av ulike farge temperatur lys lyskaster, utheving skyline bygge taket.

Andre, kommersielt kontorbygg for store kommersielle bygg vanligvis hoveddelen delt inn: viktigste bygge vedlegg og skjørt _ mesteparten av podiet er svært bredt, så bruke Enterprise CI bilde, grønn horisontale linjer, uttrykke bred prosessen med å bygge m hovedbygningen av lateral massen av bygningen er den beste Windows utgivelsesinformasjon. Derfor uttrykke i hovedbygningen og tilbygg på hele fasaden design LED digital tube veggene med rikt innhold, økonomiske styrke og høy utgangspunkt. For regjeringer og virksomheter å skape en administrativ og business informasjon publishing plattform. Et vell av informasjon og høyteknologi passende natur drift av kundenes virksomhet er i tråd med bildet av byen.