Hjem > Kunnskap > Innhold

Anvendelse av lys penetrasjon i landskapet belysning

Lyser belysning ble installert i indre av bygningen, gjennom Windows eller glass gardin veggen, danner flekker av lys emitting overflater eller lyse, ser fra utsiden om natten effekten er svært karakteristiske, mer levende enn det uniform bestråling av flomlys og har fordelen av lagrer, enkelt vedlikehold.


Lys belysning i bestemte praksis, det er to, en er ikke installert i gjennomsiktig lys, men for å bruke innendørs lys, nattlys, avslørende lys utover, i dag de fleste lys belysning i et slikt tilfelle;


Andre overføringsanlegg i rommet spesielt satt, i glasset fasader, kolonnader, permeable strukturer eller kunst balkong og andre deler.


Interiør belysning kan installeres over eller under vinduet vannrett og loddrett på hver side av vinduet, bestemmes i henhold til design-kravene.

Det er mange eksempler på denne typen belysning i utlandet, som National Bank of Chicago, USA Colorado Denver finansielle bygning, Eiffeltårnet i Paris og så veldig unik. Shanghai regjeringen i 2001, er en av de ti tingene i lys engineering, Shanghai natt vakrere og mer strålende.

«I lys"idé, noen arkitektoniske stykker og belysning er veldig bra sammen til en"lys komedie"eller"lys skulptur", kan oppnå svært gode rolle å forskjønne miljøet.